Acid Hialuronic

Acid Hialuronic

Acidul Hialuronic este o substanță ce se găsește în mod natural la nivelul pielii. Astfel, tratamentele pe bază de acid hialuronic prezintă riscuri extrem de reduse.

În cabinetul nostru folosim Acid Hialuronic Teosyal Kiss, patentat în laboratoarele Teoxane din Elveția, lider european în umpluturi dermice. Teosyal Kiss este special conceput pentru armonizarea contururilor și volumului buzelor, adaptat perfect mobilității acestora. Produsul are un profil elastic și puritate înaltă, ce oferă o injecție mai fină, cu un control optim pentru a obține rezultate naturale și de lungă durată.

Pentru îmbunătățirea aspectului buzelor, medicul injectează sub piele o cantitate mică de acid hialuronic, în general aproximativ 1 ml. Aceasta va avea ca efect mărirea volumului buzelor sau un contur mai bine definit al acestora. Anestezia nu este neapărat necesară, însă, în funcție de preferința pacientei, se poate aplica un anestezic cu formă de cremă sau injectabil.

Rezultatele injectărilor cu acid hialuronic sunt vizibile imediat. Totuși este perfect normal ca zona să fie inflamată timp de cîteva zile post-tratament. Pentru un efect de durată, se recomandă repetarea procedurii la 6-9 luni, în funcție de timpul de metabolizare specific fiecărei persoane.