Albirea Dentară

Albirea Dentară

Procedurea de albire dentară la The Dentist durează doar 30 de minute, poți veni chiar în pauza de prânz!

Timpul tău este foarte valoros. Lucrăm doar pe bază de programare și ne asigurăm că nu vei fi nevoit să aștepți. Procedura de albire dentară va avea loc într-un cabinet cu design modern, pentru ca tu să te simți relaxat și comfortabil.

În cabinetul The Dentist, tratamentele de albire dentară se realizează folosind sistemul Beyond, lider în domeniu pe plan mondial în ultimii 10 ani conform The Dental Advisor. Tehnologia Beyond utilizează o combinație unică între lumina LED de intensitate ridicată și ultrasunete, la care se adaugă gelul de albire Beyond. Sistemul avansat de filtrare a luminii împiedică orice expunere la căldură excesivă sau la radiații, asigurând confort maxim și siguranță 100% pe întreaga durată a procedurii

Tratamentul de albire dentară Beyond poate fi urmat cu succes de toate categoriile de pacienți. Rezultate optime se obțin în cazul colorațiilor dentare cauzate de mâncare, băuturi sau produse din tutun; tratează însă în mod eficient și colorațiile în urma consumului anumitor medicamente sau cele cauzate de vârstă. Vei discuta cu medicul înaintea tratamentului pentru a îți explica ce rezultate se pot obține în cazul tău, pentru a avea așteptări realiste clar conturate încă de la început.

Albirea dentară Beyond durează doar 30 de minute. În primele 24 ore după tratament, este recomandat să eviți consumul băuturilor colorate, în special ceai, cafea, vin roșu, cola, a produselor din tutun sau a mâncărurilor care pot da colorații dentare. De asemenea, se recomandă în acest interval și evitarea produselor colorate pentru igiena dentară (pastă de dinți sau apă de gură colorate).

Efectul tratamentului de albire Beyond este vizibil pe durata a doi ani. Totuși, este posibil să ai nevoie de un tratament de întreținere în cazul în care fumezi sau consumi frecvent ceai, cafea sau vin roșu.